Esquema per temes

  • Aquesta formació, dirigida a assistents personals en actiu i futurs/es Assistents Personals, es planteja com una formació molt enfocada a aspectes que tenen a veure amb el canvi de paradigma en relació a les persones amb discapacitat.

    El principi bàsic de la formació és fer un primer pas aproximatiu a la figura d'AP, atès que la formació essencial es farà a través de la pràctica concreta amb la persona cogestora amb la qual es treballarà, ja que serà aquesta l'encarregada de dotar de formació personalitzada i en funció de la seva pròpia necessitat.


  • Aquí trobaràs informació útil sobre el curs, unes preguntes que has de respondre abans d'iniciar la formació i un fòrum perquè ens coneguem millor.

    Informació sobre la utilització de la plataforma👇

    Fòrum: 1 Fitxer: 1 Etiquetes: 2 URL: 1
  • La secretaria virtual és un espai per realitzar totes aquelles consultes que tinguis en relació a la formació, tant de continguts, com d'accessibilitat, com de funcionament de la plataforma,...
    Contesta el següent qüestionari i ens posarem en contacte amb tu l'abans possible


  • En aquest primer mòdul s'abordaran els conceptes clau que fonamenten l'AP i la filosofia de vida independent. Es podrà fer un recorregut per la història i com ha anat canviant la mirada cap a les persones amb discapacitat i com actualment es concep l'atenció a les persones a través de la filosofia de vida independent i el model de Drets Humans.  

    S'estableix també el perfil professional i quines competències s'han d'adquirir per dur a terme l'assistència personal segons els principis de Vida Independent. 


    Etiquetes: 5 Carpetes: 2 Fitxer: 1 Qüestionaris: 3 Fòrum: 1 Glossari: 1 URL: 1


  • En el Mòdul II es defineix què és la figura del/la Assistent Personal, quines són les funcions i tasques fonamentals, així com s'estableix què és i què no en relació a altres figures professionals. 

    S'estableix també el perfil professional i quines competències s'han d'adquirir per dur a terme l'assistència personal segons els principis de Vida Independent. 


    Etiquetes: 5 Carpetes: 2 Fitxer: 1 Qüestionaris: 5 Contingut interactiu: 2 Fòrum: 1 Glossari: 1

  • En aquest Mòdul es tractaran algunes competències transversals importants dins de la pràctica professional de l'AP. El respecte a la intimitat de la persona cogestora com a força de la relació professional, així com la confidencialitat la qual hem de respectar en el servei del dia a dia. També com la relació ha d'anar enfocada a respectar el dret d'autodeterminació i l'autonomia.

    Etiquetes: 5 Carpetes: 2 Fitxer: 1 Qüestionaris: 2 Fòrum: 1 Glossari: 1
  • Etiquetes: 7
  • Etiqueta: 1