1. Teams

1.5. Trucades i vídeo trucades

Les trucades o vídeo conferències a Teams són igual que amb Skype, però en aquest cas també trobarem l'opció de compartir el contingut de la pantalla del nostre ordinador, és a dir que les persones que participen en la conversa veuran el que tenim a la pantalla, aquesta opció és molt útil si vols ensenyar algun arxiu o document, com és el cas d'estar fent una formació online.

Mitjançant el xat:

  • La trucada des de xat, sigui conversació privada o grupal, es realitza mitjançant les icones que surten a la part superior dreta de l'aplicació.

Icones per a realitzar trucades, compartir pantalla i unir persones participants

    • Icona càmera: realitzar trucada amb imatge.
    • Icona telèfon: realitzar trucada només amb veu.
    • Icona del rectangle amb la fletxa: compartir el contingut de la pantalla amb les persones que participen en la conversació.

En fer clic als botons de trucada o de vídeo conferència la pantalla canviarà, desapareixent l'opció del xat, i s'escoltarà un to de trucada fins que l'altra persona o persones vagin acceptant la invitació a la conversa. 

Atenció! Alguns antivirus poden bloquejar l'ús per part de Teams dels teus auriculars o altaveus, el teu micròfon o la teva càmera web. Aquesta és una funció de seguretat que tenen els programes antivirus per a protegir els nostres ordinadors, si et passa això entra al programa antivirus que tinguis instal·lat i accepta que Teams pugui fer ús dels teus auriculars, altaveus, micròfon i càmera web. Si no saps com fer-ho demana ajut a algun familiar, amistat o al personal d'ECOM que t'orienta o et dóna classes d'informàtica.